Veilig
Vanaf 50€ gratis

Over Sier Sustainable Lifestyle

Duurzame merken die momenteel worden verkocht in de webshop:

  • Culture Mix – Handgemaakte Fairtrade Sieraden, Gemaakt van duurzame materialen die jarenlang meegaan.
  • Highland Soap Company – Natuurlijke en duurzame huidverzorgingsproducten die met de hand worden gemaakt in een werkplaats aan de voet van Ben Nevis, in een van de mooiste delen van de Schotse Hooglanden. o.a Bubble Bath, Hand Wash, Body Wash en Hand & Body Lotion met verschillende geuren o.a Lemongrass & Ginger en Whiskey en Honey
  • Housevitamin – collectie woonaccessoires en kandelaars die ervoor zorgt dat jij een glimlach op jouw gezicht krijgt.
  • Neolea – Olijolie en Balsamico Azijn uit Griekenland
  • Ohno – Een ontwerpstudio uit Nederland die zich vooral richt op homeware
  • Rebelle Amsterdam – Sieraden die bestaan uit een mix van items die zijn gemaakt van hoogwaardig (verguld) 925 sterling zilver of messing.
  • Stin Decor – Handgemaakte decoratieve items.
  • Studio Terra MaGi Alle producten zijn ontworpen om de schoonheid van de natuur te bevestigen. dmv gebruik van alleen duurzame materialen.

Welkom bij Sier Sustainable Lifestyle een plek voor al je duurzame producten. Wat voor soort producten kun je hier vinden? Vooral items die een goed verhaal hebben of gewoon omdat ze mooi zijn. Alle producten worden vanuit Nederland verstuurd.

In de wereld van mensen die reizen zijn er vele leuke producten. Deze delen we graag met andere mensen met dezelfde passie voor reizen. Maar komen we ergens in Nederland ook mooie producten met een duurzame verhaal tegen zullen we ze hier ook in opnemen. We hopen een mooie webshop te creëren met allemaal mooie producten met een duurzaam verhaal.

We zijn op dit moment de voorraad aan het opbouwen maar mochten er bepaalde items zijn die je graag terug ziet in mijn assortiment laat het ons vooral weten en we gaan op zoek. Is het uitverkocht laat een bericht achter om jezelf op de wacht lijst zetten.

Ons idee is om alles zo duurzaam mogelijk te doen, daar hoort ook het verzenden bij. Dus duurt het wat langer dan weet je hoe het komt. Verpakking materiaal probeer ik ook zoveel mogelijk te hergebruiken. Je zou dan ook plastic soms tegen kunnen komen in de verpakking. Maar dit heb ik niet aangekocht maar is dan hergebruikt. Dozen bewaar ik van andere leveringen zodat die ook een tweede leven krijgen.

Veel plezier met de producten en geniet ervan zoals wij dat ook doen!

Je kunt ook onze socials in de gaten houden voor updates en nieuws;

Instagram

https://nl.pinterest.com/sierlifestyle/

Have any Question or Comment?

2 comments on “Over Sier Sustainable Lifestyle

Joyce

Komt de Highland Soap Co. Hand & Body Organic Lotion in geur Whisky & Honey binnenkort nog terug in het assortiment?

Reply

Beste Joyce, Ik ga kijken bij mijn leverancier of dit mogelijk is. Hoeveel zou je willen bestellen?

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *