Veilig
Vanaf 50€ gratis

Sier Sustainable Lifestyle

Welkom bij Sier Sustainable Lifestyle een plek voor al je duurzame producten. Wat voor soort producten kun je hier vinden? Vooral items die een goed verhaal hebben of gewoon omdat ik ze mooi vind en graag met jullie deel.

Ik hou van reizen en bij mijn verscheidende reizen kom ik leuke producten tegen. Ik wil die graag delen met andere mensen met dezelfde passie. Maar kom ik ergens in Nederland ook mooie producten tegen zal ik ze hier ook in opnemen. Ik hoop een webshop te creëren met allemaal mooie producten met een mooi verhaal.

Op dit moment ben ik mijn voorraad nog aan het opbouwen maar mocht je bepaalde items graag terug zien in mijn assortiment laat het me vooral weten en ik ga op zoek. Is het uitverkocht laat een bericht achter om jezelf op de wacht lijst zetten.

Mijn idee is om alles zo duurzaam mogelijk te doen. Ook het verzenden. Dus duurt het wat langer dan weet je hoe het komt. Er wordt veel verstuurd tegenwoordig en om het aantal autos op de weg te verminderen verstuur ik mijn pakketten via een pakket punt en zul je je pakket ook via een pakket punt moeten halen.

Veel plezier met de producten en geniet ervan zoals ik ook doe!